вівторок, 02 жовтня 2018 11:33

Відомий звукорежисер Олег Шевченко благає врятувати його дочку

Автор: Фото надане Олегом Шевченком.
  В Україні Ользі Самойленко допомогти не можуть: вид раку, який у неї виявили, є надто рідкісним.
В Україні Ользі Самойленко допомогти не можуть: вид раку, який у неї виявили, є надто рідкісним.

У 27-річної Ольги Самойленко із села Петропавлівська Борщагівка на Київщині виявили морфологічну будову пухлини та імунофенотип її клітин відповідні медіастинальній дифузній В-великоклітинній лімфомі (код ICD-O – 9679/3). Це велика пухлина середостіння, надто рідкісний рак лімфатичної системи. Врятувати життя дівчині можуть в Ізраїлі. На обстеження й лікування потрібна допомога.

"В Олі був кашель, після флюорографії її направили на комп'ютерну томографію. Тоді й виявили велику пухлину середостіння. Це дуже рідкісний рак лімфатичної системи й наші лікарі про нього знають не багато. Тому маємо надію, що помилилися в діагнозі.

Ми плануємо летіти в Ізраїль. Там дочку обстежать і призначать лікування. Скільки на це потрібно буде грошей, невідомо. Але якщо треба буде пересадка кісткового мозку, то операція коштуватиме не менше 150 тисяч доларів.

Оля в нас дуже чуйна людина. Допомагає нам організовувати благодійні концерти на підтримку дитячих будинків та інтернатів з різних міст. Мріє створити притулок для бездомних тварин. Купляє їм їжу, допомагає волонтерам. Я ніколи не думав, що вона сама потребуватиме допомоги. Звертаюсь до всіх, у кого є можливість, допоможіть врятувати нашу донечку. Буду щиро всім вдячний. І якщо буде потрібна моя допомога, завжди підтримаю", - розповів Gazeta.ua Олег Шевченко, звукорежисер з Києва.

"Мені дуже хочеться жити. У квітні я вийшла заміж. Мрію про дітей. Я ніколи ні в кого нічого не просила. І важко усвідомлювати, що такий час настав. Дуже прошу допомогти, хто чим може. Для мене важлива кожна гривня", - додає Ольга.

Реквізити для допомоги:

Карта Приватбанку: для гривні - 4149 4393 9195 6673 (Шевченко Ольга Олегівна) або карта для доларів - 5168 7422 1982 5308 (мати Шевченко Світлана Іванівна).

Зараз ви читаєте новину «Відомий звукорежисер Олег Шевченко благає врятувати його дочку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі