понеділок, 26 серпня 2013 00:27

"Ви думаєте президент України - божевільний? Я думаю - ні" - Панін вважає, що не стане персоною нон грата

"Ви думаєте президент України - божевільний? Я думаю - ні" - Панін вважає, що не стане персоною нон грата
Фото: svit24.net

Олексій Панін напередодні, замість участі у виставі "За двома зайцями", здійснив прогулянку по Феодосії у супроводі першого заступника міського голови Ігоря Авруцького. Російський актор цього тижня у всіх на слуху через скандал, який він сам і організував. Проте в інтерв'ю журналістам він ще раз зазначив, що "ситуація роздута", а його слова "просто вирвані з контексту", повідомляє Цензор.НЕТ з посиланням на Центр журналістських розслідувань.

"Я не хотів образити ні татар, ні українців, нікого. Це було вирвано з контексту. Нічого не сталося. Все роздуто як буря в стакані. Я не ображав кримських татар, я говорив про конкретну людину. Скасували вчора виставу в Євпаторії. Зараз ось йде вистава тут, я не граю", - сказав Панін.

/media/video/513085/1_513085.mp4

Прокоментував актор і перспективу зробитися персоною нон грата в Україні.

"Ну, ви знаєте, Йосип Давидович Кобзон не в'їзний до Америки, а Кобзон - один з найвидатніших артистів. Ну, давайте я не буду в'їзним в Україну? Ну що я тепер повинен зробити? - з посмішкою відповів Панін і додав: "Ви думаєте президент України - божевільний? Я думаю - ні". Після цього актор, який прославився своїм скандальним характером, нагадав про те, що потрібно бути простішим і добрішим.

Зрештою актор вибачився перед кримськими татарами, але вони його не пробачили і вирішили зірвати виставу з його участю в Євпаторії. Пізніше стало відомо, що кримський прем'єр Анатолій Могильов в телефонній розмові з мером Євпаторії настійно рекомендував останньому скасувати спектакль за участю Паніна. Тепер актор стверджує, що "за його рахунок намагаються посварити Росію і Україну".

Зараз ви читаєте новину «"Ви думаєте президент України - божевільний? Я думаю - ні" - Панін вважає, що не стане персоною нон грата». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

105

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі