четвер, 21 січня 2016 16:27

Вдова Литвиненка закликала ввести санкції проти Росії і Путіна

Вдова Литвиненка закликала ввести санкції проти Росії і Путіна
Марина Литвиненко закликала ввести санкції проти Російської Федерації та візові обмеження щодо Володимира Путіна, передає AFP. Автор: www.telegraph.co.uk

Марина Литвиненко закликала ввести санкції проти Російської Федерації та візові обмеження щодо Володимира Путіна, передає AFP.

Вдова Олександра Литвиненка наголосила на "введенні цільових економічних санкцій і заборон на поїздки щодо названих осіб, включно з Патрушевим (колишній глава ФСБ Росії служби безпеки) і паном Путіним".

Вона надіслала відповідну заяву прем'єр-міністру Великобританії Девіду Кемерону. В ній вона закликала "негайно вигнати з Великобританії всіх російських розвідників ... які перебувають в посольстві в Лондоні".

"Дуже приємно, що слова мого чоловіка,які він говорив на смертному одрі, в яких він звинуватив пана Путіна, були доведені англійському суді", додала Марина Литвиненко.

Незадовго до своєї смерті Олександр Литвиненко прямо звинуватив Путіна в причетності до своєї смертельної хвороби в заяві з лікарні.

Як раніше писала Gazeta.ua, Лондонський суд визнав Путіна причетним до вбивства Литвиненка.

Зараз ви читаєте новину «Вдова Литвиненка закликала ввести санкції проти Росії і Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі