пʼятниця, 11 вересня 2009 14:53

Вбивство відомого художника у Херсоні скоїли непрофесіонали

Вбивство відомого художника у Херсоні скоїли непрофесіонали

Міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко допускає, що вбивство відомого українського художника Олександра Бережного і його дружини скоїли непрофесіонали.

"Судячи з характеру злочину, це не професіонали, а цинічні злочинці", - сказав міністр в п"ятницю в інтерв"ю журналістам в Львові.

Глава МВС повідомив, що відпрацьовується декілька версій скоєння злочину, але не почав конкретизувати їх. Хід розслідування справи, за словами Ю.Луценка, знаходиться на його особистому контролі. У Херсон прибула оперативна група з департаменту кримінального розшуку МВС для надання допомоги колегам в розкритті цього злочину.

Як повідомлялося, 10 вересня в центрі Херсона у власній квартирі були знайдені убитими відомий український художник Олександр Бережний і його дружина. За інформацією правоохоронців, на тілі А.Бережного і його дружини численні ножові поранення, в результаті яких наступила смерть. За попередніми даними, візуальний огляд квартири показав, що ніякі цінні речі не пропали.

Олександр Бережний - з 1984 року член Союзу художників СРСР і України. На його рахунку більше десяти персональних виставок в Україні, Росії, Іспанії, Франції, Бельгії, Голландії і Німеччини. Роботи художника знаходяться в Херсонському художньому музеї імені А.Шовкуненко, Дирекції виставок НСХУ, а також приватних колекціях України, Росії, США, Франції, Німеччини, Італії, Норвегії, Польщі.

За матеріалом Интерфакс-Украина

Зараз ви читаєте новину «Вбивство відомого художника у Херсоні скоїли непрофесіонали». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі