пʼятниця, 27 вересня 2024 13:10

Ці чотири знаки знайдуть кохання усього життя - любовний гороскоп на жовтень

Ці чотири знаки знайдуть кохання усього життя - любовний гороскоп на жовтень
Переконаєтеся, що зустріли партнера, про якого давно мріяли. Фото: pixabay.com

У жовтні легко буде закохатися і закохати когось у себе. Не покидайте надію зустріти свою долю.

Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Цей місяць здавна був багатим на заручини і весілля, - говорить астрологиня. - Багато знаків відчують метелики у животі. Вам хотітиметься побачень під зорями, поцілунків і неймовірного любовного листування. Якщо втомилися від самотності, зареєструйтеся на сайті знайомств. Перші побачення будуть особливо вдалими. Переконаєтеся, що зустріли партнера, про якого давно мріяли. Овни, Діви, Стрільці і Козороги знайдуть кохання усього життя. Дехто заради цього погодиться на поїздку за кордон. Доля зведе вас з особливою людиною. Навіть тисячі кілометрів не будуть перешкодою".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Не шукайте причини для свята. Піднімайте собі настрій самі. Запросіть у гості друзів. Навіть якщо удома нема світла. Ніщо не зіпсує атмосферу товариству, яке розуміє одне одного з пів слова.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Уникайте любовного трикутника. Опинитеся в епіцентрі пліток. Але своє кохання у такий спосіб навряд чи знайдете. Поцікавтеся, як справи у братів і сестер. Вони потребують вашої підтримки.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Якщо вас щось не задовольняє, не варто звинувачувати у цьому інших. Ви в силі виправити усе самі. Розірвіть стосунки, які тягнуть вас на дно. Шукайте партнера не за зовнішніми принадами.

Рак (22 червня - 22 липня)

Приймайте запрошення на день народження. Не опускайте можливості зустріти цікавих співрозмовників. Люди відповідатимуть вам взаємністю. Не гордуйте тими, хто хоче зблизитися з вами.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Час подумати про поповнення родини. Зірки сприятимуть народженню здорового немовляти. Скористайтеся сприятливим моментом у жовтні.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

У ваше серце може прийти нове почуття. Кохані спочатку не відповідатимуть взаємністю. Будьте наполегливими. Кінець місяця буде щедрим на освідчення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ці чотири знаки заживуть, як королі - фінансовий гороскоп на жовтень

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Романтичне заочне листування може перетворитися на щось більше. Призначте першу зустріч на перші вихідні місяця. Ви будете приємно здивовані.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Кохані будуть ревнивими і прискіпливими. Можуть порпатися у вашому телефоні та шукати докази невірності. Дарма намагайтеся втримати їх удома. Нехай з головою поринуть у власні справи. Тоді часу на підозри не буде.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Почуватиметеся піднесено і романтично. Багато подій траплятиметься у житті родичів і знайомих. Ви будете лише спостерігачем. Але це чудовий привід порадіти за інших. Снитимуться віщі сни. До них варто прислухатися.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Діти виявлятимуть підвищену тривожність. Приділіть їм більше уваги. Шукайте привід для позитивних емоцій. Займайтеся мистецтвом. Спостерігайте за красою природи. Милуйтеся чеснотами коханих.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Стежте за тим, що говорите. Уникайте романтичних стосунків на стороні. Ризикуєте втратити друга чи кохану людину. Не треба нічого виборювати. Те, що потрібне, саме прийде у ваше життя. Легко буде завагітніти.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Вдалий час для пошуку своєї половинки. Запросіть на побачення людину, яка давно подобається вам. Відвертість допоможе зблизитися у стосунках. Регулярно відвідуйте тренажерну залу. Своєю фігурою будете задоволені.

Протягом тижня з 23 по 29 вересня не намагайтеся щось змінити. Триває сезон затемнень. Робота йтиме повільно, багато процесів гальмуватиметься. Астрологиня назвала три знаки, яким щаститиме у цей доленосний період.

Зараз ви читаєте новину «Ці чотири знаки знайдуть кохання усього життя - любовний гороскоп на жовтень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі