вівторок, 09 грудня 2014 15:45

В Укрзалізниці розказали, які зміни у сполученні з Москвою, Кримом і Донбасом

В Укрзалізниці розказали, які зміни у сполученні з Москвою, Кримом і Донбасом
mirtesen.ru

Росія скасує чотири поїзди до України. Про це повідомив під час прес-конференції начальник департаменту пасажирських перевезень Ігор Бреус, інформує кореспондент Gazeta.ua.

Через зменшення пасажиропотоку РЖД 14 грудня скасує й поїзди, які прямували через Україну. Це № 59/60 Москва-Софія, №15/16 Москва-Будапешт, №33/34 Москва-Одеса, №2/1 Москва-Київ.

"Такі зміни ніяк не вплинуть на якість перевезень. Всього у нас є 24 поїзди, що їздять з Росії через територію України. Росія змінить лише 4 склади, але українські залишаться. Ними можна буде їздити до Росії. Наприклад, зараз у нас є поїзд №1/2 сполученням Київ-Москва. Після 14 грудня він курсуватиме через добу. Усі сполучення лишаються такими, як і були", - розповів Бреус.

14 грудня приберуть поїзд Маріуполь-Севастополь, теж через зменшення пасажиропотоку.

"Альтернатива їхати цим напрямком - через Запоріжжя, звідти йдуть поїзди, на які можна пересісти. Загалом зараз у вільному користуванні Укрзалізниці є 9 кримських поїздів. Квитки на них доступні у касах. Що ж до тимчасово окупованих територій, то їх Укрзалізниця не обслуговує. Можна доїхати лише до Маріуполя, Красного Лимана і Лисичанська. Повноцінний рух відновлять тільки тоді, коли ці території контролюватиме українська армія", - акцентував він.

Зараз ви читаєте новину «В Укрзалізниці розказали, які зміни у сполученні з Москвою, Кримом і Донбасом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі