вівторок, 15 жовтня 2024 12:03

Україна хоче до кінця жовтня провести конференції щодо всіх пунктів Формули миру - Єрмак

Україна хоче до кінця жовтня провести конференції щодо всіх пунктів Формули миру - Єрмак
Керівник Офіса президента Андрій Єрмак розповів про тематичні конференції щодо пунктів Формули миру. Фото: gettyimages.com

Україна має намір провести тематичні конференції за кожним пунктом Формули миру, запропонованої президентом Володимиром Зеленським, до кінця жовтня.

Уже на початку листопада Київ хоче мати змогу на базі всіх прийнятих комюніке скласти загальний план, який розкриватиме кожен із пунктів Формули миру. Про це в ефірі телемарафону розповів керівник Офіса президента Андрій Єрмак, передає Gazeta.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коли Зеленський представить українцям план перемоги: назвали дату

"Ці конкретні кроки кожного з комюніке складатимуть спільний план, який і розкриватиме кожен із пунктів Формули миру президента Зеленського за конкретністю", - зазначив він.

При цьому Єрмак сподівається, що план підтримають усі країни, які приєдналися до фінального комюніке першого саміту миру.

Керівник ОП нагадав, що Україна почала проводити тематичні конференції за пунктами плану відразу після Глобального саміту миру у Швейцарії.

Президент України Володимир Зеленський 17-18 жовтня виступить на саміті Євросоюзу.

На ньому він має представити план перемоги України, повідомив глава дипломатії ЄС Жозеп Боррель.

Зараз ви читаєте новину «Україна хоче до кінця жовтня провести конференції щодо всіх пунктів Формули миру - Єрмак». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі