субота, 29 лютого 2020 14:20

В Україні ще одну людину госпіталізували з підозрою на коронавірус

В Україні ще одну людину госпіталізували з підозрою на коронавірус
У Чернівцях чоловіка перевіряють на коронавірус. Фото: delo.ua

У Чернівцях на наявністю короновірусу перевіряють чоловіка, який нещодавно повернувся з Італії.

У нього клінічні ознаки грипу, чоловіка госпіталізували в інфекційне відділення обласної лікарні, повідомляє Чернівецька облдержадміністрація у Facebook.

"В інфекційне відділення обласної лікарні із клінічними ознаками грипу госпіталізовано чернівчанина. Він із 21 лютого подорожував Італією. За даними епідрозслідування, у мандрівці та під час повернення додому 26 лютого почувався добре. На підвищену температуру та першіння у горлі чоловік скаржиться відучора. Госпіталізували його машиною екстреної медичної допомоги. Розпочато вірусологічне обстеження пацієнта", - сказано у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перша українка вилікувалась від коронавірусу

Напередодні до Центру громадського здоров'я МОЗ України надійшло два повідомлення про підозру на COVID-19 з Івано-Франківської та Кіровоградської областей. В обох випадках громадяни повернулися з Італії і мають прояви гострого респіраторного захворювання, однак коронавірус у них не підтверджено.

Зараз ви читаєте новину «В Україні ще одну людину госпіталізували з підозрою на коронавірус». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі