субота, 29 лютого 2020 12:38

В Україні не зафіксовано жодного випадку COVID-19 - МОЗ

В Україні не зафіксовано жодного випадку COVID-19 - МОЗ
В Україні немає випадків зараження коронавірусом. Фото: Main

В Україні, станом на 29 лютого, не зафіксовано жодного лабораторно підтвердженого випадку COVID-19.

Як зазначається, напередодні до Центру громадського здоров'я МОЗ України надійшло два повідомлення про підозру на COVID-19 з Івано-Франківської та Кіровоградської областей. В обох випадках громадяни повернулися з Італії і мають прояви гострого респіраторного захворювання, однак коронавірус у них не підтверджено. Про це повідомляє прес-служба МОЗ.

"Попередні результати дослідження матеріалу відібраного від захворілих осіб, проведені у вірусологічних лабораторіях обласних лабораторних центрів методом ПЛР, дали негативний результат на віруси грипу. Зразки для подальшого дослідження були надіслані до вірусологічної-референс лабораторії", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коли відпустять додому евакуйованих на карантин у Нові Санжари

Мер Києва Віталій Кличко повідомив, що в Києві визначили лікарні, де підготовано бокси в інфекційних відділеннях, що зможуть приймати людей на карантин і лікування в разі можливого розповсюдження коронавірусу.

Зараз ви читаєте новину «В Україні не зафіксовано жодного випадку COVID-19 - МОЗ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі