неділя, 15 травня 2016 15:55

В Україні обговорюють, де проводити Євробачення-2017

В Україні обговорюють, де проводити Євробачення-2017
Фото: radiosvoboda.org

Столиця України гідно підготується, щоб провести Євробачення-2017 на найвищому рівні, заявив мер Києва Віталій Кличко на своєму сайті.

"Я неймовірно гордий за Україну і вдячний Джамалі за цю перемогу, яка сьогодні для нас така важлива... Київ вдруге прийматиме Євробачення, і ми зробимо все, щоб здійснити необхідну підготовку та провести конкурс на найвищому рівні. Ми вже починаємо готуватися", - сказав він.

Одним із можливих майданчиків для проведення пісенного конкурсу Кличко назвав НСК "Олімпійський".

Мер Одеси Геннадій Труханов пропонує провести наступне Євробачення в себе. Про це він написав у Facebook.

"Одеса і одесити вітають Джамалу з перемогою на Євробаченні! Упевнений, що в наступному році Україна візьме Євробачення на високому рівні. Майданчиком, гідним проведення такого престижного конкурсу, цілком може стати наша Одеса - багатонаціональне, красиве, європейське місто з багатою історією та культурними традиціями! Сподіваюся, так воно і буде!" - повідомив Труханов.

Пропозицію провести Євробачення-2017 в Ірпені, що під Києвом, вніс міський голова міста Володимир Карплюк.

"Ірпінь буде готовий прийняти наступне Євробачення!", - написав він у Facebook.

Найактивніше у соцмережах обговорюють можливість проведення пісенного конкурсу в Криму.

Сама Джамала запропонувала три міста.

"Мені, здається, у Києві, у Львові або в Одесі, – де буде можливість. Я дуже хочу, аби Україна була готова зустрічати важливих гостей, тому що Стокгольм зустрів дуже добре. У нас є рік". - відповіла співачка на запитання, у якому місті Україна має проводити пісенний конкурс.

Читайте також: Росія вже шукає, кого відправити на Євробачення в Україну

Нагадаємо, українська співачка Джамала із пісеню "1944" про депортацію кримських татар посіла перше місце в конкурсі Євробачення-2016. За результатами голосування вона отримала 534 бали: 211 балів від журі і 323 бали за підсумками смс-голосування глядачів. Друге місце на конкурсі зайняла Австралія – 511, третє – Росія з 491 балом.

Зараз ви читаєте новину «В Україні обговорюють, де проводити Євробачення-2017». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі