субота, 09 лютого 2008 16:15

В Україні через грип закривають школи

В Україні через грип закривають школи

Як повідомляє Одеська обласна СЕС, у місті Ізмаїлі у зв"язку з епідемією грипу тимчасово закриті п"ять шкіл.

У місті Одесі епідеміологічний поріг поки ще не досягнуто. Медики відзначають, що минулого тижня в обласному центрі були зареєстровані 4,4 тисяч жителів міста з діагнозами грип і ГРВІ. При цьому медики радять не панікувати, а хворим вчасно звертатися до фахівців.

У зв"язку з масовою захворюваністю на грип та ГРВІ, за станом на 9 лютого, в Івано-Франківській області оголошені додаткові канікули в 124 навчальних закладах, де навчаються загалом 54 тисячі 410 учнів.

В Івано-Франківської обласний санепідемстанції говорять, що значне перевищення середньообласного показника кількості хворих за поточний тиждень було зареєстровано в Івано-Франківську, а також у Тисменицькому, Снятинському, Калушському та Долинському районах.

Із сьогоднішнього дня й по 16 лютого в загальноосвітніх школах, гімназіях, ліцеях, колегіумі, навчально-виховних комплексах і позашкільних закладах Житомира припинено навчальний процес у зв"язку зі значним ростом захворюваності на грип та ГРВІ. Відповідне розпорядження підписане міським головою Вірою Шелудченко.

Як повідомляє прес-служба Житомирської міської ради, керівників лікувально-профілактичних, а також навчальних закладів зобов"язали підсилити контроль над виконанням протиепідеміологічних санкцій. Крім цього, заборонене проведення культурно-масових і розважальних заходів серед дитячого населення в Житомирі в зазначений період Освiтнiй портал.

Зараз ви читаєте новину «В Україні через грип закривають школи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі