вівторок, 20 грудня 2022 14:50

В Україну несеться потепління: оновлений прогноз

В Україну несеться потепління: оновлений прогноз
Минула морозна ніч поступово переходить у тепліші дні. Фото: ДСНС

21 грудня у більшості областей України максимальна температура повітря становитиме +1...4°С, а у південній частині буде у межах +4...8°С.

Прийдешня ніч ще підморозить, але помірно, "мінуси" будуть незначними, повідомила синоптикиня Наталка Діденко у Facebook.

"Тепла Атлантика перемагає. Минула морозна ніч поступово переходить у тепліші дні, які переважатимуть найближчим часом. Нарешті завтра стихне вітер, із сильного до помірного та навіть невеликого. Напрямок – з південного заходу. Обережно на дорогах та тротуарах – ожеледиця нікуди й не думала щезати", – написала вона.

21 грудня домінуватиме в більшості областей України суха погода, лише на Харківщині, Сумщині, Чернігівщині та Полтавщині є ймовірність невеликого мокрого снігу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Карпатах вдарив 10-градусний мороз і намело снігу: чарівні фото

У Києві у середу буде хмарно, вогко, але істотних опадів не буде. На дорогах слизько. Вітер послабне. Вночі в столиці очікується -1...3°С, а завтра вдень потепліє до 0...+2°С.

"Атмосферний тиск зараз різко міняється, температура й собі заскакує на гойдалки. Завтра ще спостерігатиметься активізація магнітного поля Землі. Уважніше до себе, до самопочуття, уникайте зайвих безплідних дискусій, особливо там, де ви не глибокий експерт. Порадьтеся з фахівцями відносно кращих заспокійливих, приймайте ситуацію, якою вона є і намагайтеся знаходити хоча б щось хороше та яскраве серед непростої зими", – додала Діденко.

Погода в Україні на різдвяно-новорічні свята буде така ж, як і торік – без великих морозів, малосніжна, здебільшого тепла, з дощами, повідомив народний синоптик Станіслав Щедрін. Загалом цьогорічна зима не повинна бути занадто холодна. Сильних морозів не буде, як минулої та позаминулої зими, сказав він.

Зараз ви читаєте новину «В Україну несеться потепління: оновлений прогноз». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі