четвер, 20 грудня 2012 01:15

В Тернополі Миколай дав залізничникам різку і погрожував ключкою
9

Фото: Фото: Дмитро Кучер

Акцію за поновлення на маршрутах відмінених потягів через Тернопіль провели на свято Миколая тернопільські туристи. Головним героєм мітингу, який відбувся перед входом до залізничного вокзалу міста, став Святий Миколай. Він передав керівникам Укрзалізниці різку, яка символізувала оцінку тернополянами їхньої роботи, протягом минулого року. Оскільки керівництво місцевого вокзалу не захотіло приймати передачу для свого начальства, Миколай залишив різку в дверях вокзалу.

„Цією акцією ми хочемо привернути увагу керівництва залізниці до простих людей. Мене, як лижника-фрірайдера, найбільше зачепила відміна потяга Шепетівка-Івано-Франківськ. Ним туристи їхали в Карпати. Тепер зручного потяга в ту сторону нема. Але, здається, керівники Укрзалізниці твердолобі, і проблем людей не розуміють", ? розповів Gazeta.ua тернополяни, який грав роль Миколая, Юрій Герасимів.

Окрім різки в руках, Миколай тримав ще й хокейну ключку. Він пообіцяв, що нечемні керівники залізниці, окрім різки, можуть отримати ще й прочуханки нею.

Координатор акції за повернення залізничних рейсів Андрій Мельничук зазначив, що особливо гостро проблема з залізничним сполученням відчувається саме зараз, коли через снігопади автомобільні шляхи стали небезпечними. Тож це повинно стати ще одним приводом для Укрзалізниці, аби відновити соціально значимі потяги.

За підрахунками організаторів акції, залізниця протягом останніх двох років на четвертину скоротила кількість рейсів через Тернопіль.

Зараз ви читаєте новину «В Тернополі Миколай дав залізничникам різку і погрожував ключкою ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі