понеділок, 06 червня 2022 07:28

В країну йде похолодання: оновлений прогноз на сьогодні

6 червня Україну охопить невелике похолодання.

Водночас у більшості областей буде суха погода, повідомляє Укргідрометцентр

Сьогодні опади очікуються лише на півдні та місцями у центрі країни. Зокрема, дощі накриють Одеську, Миколаївську, Херсонську й частково Запорізьку області. Вітер переважно північно-східний з поривами до 7-12 м/с.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Якою буде погода у червні в Україні - синоптики оновили прогноз

Температура повітря у північних областях вдень становитиме +21...25°С. На заході потеплішає до +22...26°С, а в східних і центральних областях буде в межах +24...27°С. На півдні країни вдень буде не вище +23...27°С.

Автор: meteo.gov.ua
  Сьогодні в Україну прийде невелике похолодання
Сьогодні в Україну прийде невелике похолодання

Сьогодні в столиці й Київській області також буде сухо. Можлива мінлива хмарність. Вітер північно-східний, 7-12 м/с. Стовпчики термометрів вдень покажуть +22...25°С.

У вівторок, 7 червня, в Україні не буде опадів, лише на крайньому півдні місцями пройде невеликий короткочасний дощ. Вітер північно-східний із переходом у південно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі +10...15°С, на півдні до +18°С, вдень +22...27°С.

У Києві у вівторок без опадів. Вітер північно-східний із переходом на південно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі +12...14°С, вдень +24...26°С.

Зараз ви читаєте новину «В країну йде похолодання: оновлений прогноз на сьогодні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі