субота, 01 грудня 2012 02:16

В США анонімний Санта роздавав гроші постраждалим від урагану Сенді

В США анонімний Санта роздавав гроші постраждалим від урагану Сенді

У США чоловік у костюмі Санта-Клауса подарував людям, постраждалим від урагану "Сенді", кілька тисяч доларів. Сам дарувальник грошей не побажав назвати своє ім'я і зберіг його інкогніто (чоловік навіть не дозволив фотографувати його не зі спини). Відомо лише, що він бізнесмен і проживає в Канзас-Сіті, штат Міссурі, повідомляє СBS News.

За словами чоловіка, який влаштував рейд доброти зруйнованими стихією районами Нью-Джерсі та Нью-Йорка, його основна мета полягає не в тому, щоб роздати гроші, а в тому, щоб подати людям приклад. "Якщо хоча б десять відсотків з тих людей, що бачили мене, захочуть повторити мій вчинок, кожен зможе бути Секретним Сантою для іншого", - заявив анонімний філантроп.

Секретний Санта розповів, що має намір роздати 100 тисяч доларів за час майбутніх новорічних свят. В основному він видає людям по 100 доларів. Він приходить у центри допомоги потерпілим, зруйновані будинки і магазини, де знайомиться з людьми і віддає їм гроші. Під час кампанії із роздачі грошей Санту супроводжує поліція, яка забезпечує йому безпеку.

Як повідомив бізнесмен з Канзас-Сіті, раніше подібні благодійні акції влаштовував його друг на ім'я Ларрі Стюарт. Він помер в 2007 році. За час своєї Санта-діяльності він зумів подарувати більше мільйона доларів.

Секретний Санта, який продовжує справу свого товариша, заявив, що має намір об'їхати всю країну, допомагаючи тим, хто цього потребує.

Нагадаємо, ураган "Сенді" обрушився на схід США в кінці жовтня 2012 року. Особливо від стихійного лиха постраждали Нью-Йорк і Нью-Джерсі. Жертвами урагану стали понад сто осіб.

Зараз ви читаєте новину «В США анонімний Санта роздавав гроші постраждалим від урагану Сенді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі