субота, 10 листопада 2012 13:29

Влада Нью-Йорку поселить постраждалих від урагану "Сенді" у тюрмі

Влада Нью-Йорку поселить постраждалих від урагану "Сенді" у тюрмі
Фото: Reuters

Влада Нью-Йорка запропонували розмістити жителів міста, які залишилися без своїх будинків через ураган "Сенді", в закритій тюрмі. Про це 9 листопада пише газета "The New York Times".

Як повідомляє видання, міська адміністрація планує тимчасово розмістити близько 900 осіб у в'язниці імені Артура Кілла в районі Стейтен-Айленд, яка була закрита в 2011 році.

За словами представника департаменту виконання покарань, перед розміщенням потерпілих у в'язниці необхідно оглянути будівлю, оскільки в даний час у ній відключені всі комунікації.

У Нью-Йорку залишаються близько 40 тисяч чоловік, які залишилися буз місця проживання через ураган "Сенді". Тільки в Стейтен-Айленді, за даними "The New York Times", запит на надання тимчасового місця проживання подали понад 5 тисяч осіб. Однак на сьогоднішній день владі вдалося розмістити тільки кілька десятків таких людей.

Через тропічний ураган "Сенді", який обрушився на східне узбережжя США в кінці жовтня, загинули 113 осіб, з них понад сорок жертв зафіксовано в Нью-Йорку. Збиток від урагану оцінюють у десятки мільярдів доларів.

Зараз ви читаєте новину «Влада Нью-Йорку поселить постраждалих від урагану "Сенді" у тюрмі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі