четвер, 20 березня 2014 12:59

У шкільних атласах Німеччини Крим залишатиметься українським

Німецькі видавництва заявили, що не вноситимуть зміни до шкільних атласів через Крим, оскільки уряд Німеччини не визнає анексію українського півострова Росією.

Як запевняє речник німецького видавництва Diercke, котре спеціалізується на картографії, анексія Росією українського півострова Крим не знайде швидкого відображення у німецьких шкільних географічних атласах. Видання не будуть через це заново друкувати нові карти та атласи.

Автор: DW.DE
 

Загальна зміна статусу українського півострова знайде відображення в німецьких атласах лише у тому разі, якщо федеральний уряд Німеччини офіційно визнає приєднання Криму до Росії. Але на даний момент ані Німеччина, ані ЕС не визнає цих змін.

Нагадаємо, що Німеччина не визнає приєднання Криму до Росії. Напередодні німецька канцлерка Анґела Меркель назвала незаконною анексію українського півострова, після того, як у вівторок, 18 березня, у Москві формалізували входження Криму до складу Росії. Меркель вважає це порушенням міжнародного права, рівно як і проведення так званого референдуму в Криму.

Зараз ви читаєте новину «У шкільних атласах Німеччини Крим залишатиметься українським». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі