субота, 13 січня 2024 21:37

Спецтема: Війна Росії проти України

В РФ "вигадали спосіб" змусити ув'язнених йти воювати в Україну

В РФ "вигадали спосіб" змусити  ув'язнених йти воювати в Україну
Російська влада відключає опалення у в'язницях, щоб змусити ув'язнених йти воювати в Україну. Фото: t.me/BILD_Russian

Російська влада відключає опалення у в'язницях, щоб змусити ув'язнених йти воювати в Україну.

При цьому в багатьох регіонах Росії температура впала до -35°C. Про це повідомила засновниця проекту "Русь сидить" Ольга Романова в інтерв'ю Bild.

За її словами, у багатьох колоніях відключають опалення, щоб ув'язнені охочіше йшли воювати, при цьому в багатьох регіонах Росії температура впала до -35°C. Таким чином, Володимир Путін вирішив використовувати холоди, щоб поповнити ослаблені війська в Україні.

"З цієї причини вони просто відключили їм опалення при мінусовій температурі. Тим самим умови в тюрмах повинні стати нестерпними, щоб чоловіки, які там знаходяться, їхали в Україну", - зазначила Романова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти змалку готують українських підлітків до служби в армії РФ

Вона також додала, що в Росії є три групи населення, до яких більшість не відчуває співчуття, коли вони вмирають на фронті. Це ув'язнені, національні меншини, що живуть в бідних регіонах далеко від Москви, і нові громадяни.

"Поки ці три групи воюють і вмирають в Україні, Путін може створювати ілюзію нормальності для інших", - зазначила вона.

За словами Романової, в російських в'язницях все частіше вербують і жінок-ув'язнених. Зараз в Україні воюють близько 1000 росіянок.

Окупаційна армія РФ в Україні нині налічує 462 тисячі осіб.

Окрім того, на тимчасово окупованих українських землях розміщені близько 35 тисяч осіб Росгвардії, які забезпечують окупаційний режим. Про це в інтервʼю для подкасту "(не)Безпечна країна" на Українській правді розповів представник Головного управління розвідки Міністерства оборони Вадим Скібіцький.

За його словами, така кількість військ на українських територіях дозволяє росіянам проводити ротацію.

Зараз ви читаєте новину «В РФ "вигадали спосіб" змусити ув'язнених йти воювати в Україну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі