неділя, 14 січня 2007 10:47

У гуртожитку МДУ стався вибух

У гуртожитку МДУ стався вибух

У гуртожитку Московського державного університету на на південному заході Москви стався вибух. Як повідомили в правоохоронних органах столиці Росії, постраждала одна людина. Постраждалого госпіталізували.

Вибух стався на 13-му поверсі другого корпусу Будинку аспіранта і стажиста Московського державного університету. За попередніми даними, спрацював вибуховий пристрій.

У міліції припустили, що може йтися про вибух петарди або іншої піротехнічної техніки, яку студенти могли використовувати, відзначаючи Старий Новий рік.

За іншою версією, "вибух стався у результаті невдалого хімічного досліду", сказав черговий офіцер управління інформації і громадських зв"язків Москви. Можливо, студен-хімік змішував у каструлі реагенти, які вибухнули.

Через вибух на кухні 13-го поверху повилітало скло, осколками якого поранило в руки, ноги та живіт студента другого курсу біологічного факультету МДУ. З великою втратою крові його доправили в 1-у міську лікарню.

Охорона гуртожитку припустила, що на поверсі спрацював невеликий вибуховий пристрій. Один із співробітників МНС заявив, що потерпілий варив на кухні наркотичну речовину "гвинт". При його виготовленні використовується бензин, запах якого, за словами очевидців, протягом суботи, 13 січня, відчували у гуртожитку.

На місці події працює бригада саперів і співробітники міліції, повідомляє NEWSru.

Зараз ви читаєте новину «У гуртожитку МДУ стався вибух». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі