четвер, 20 липня 2017 11:34

У МВС прокоментували справу Шеремета

У МВС прокоментували справу Шеремета
Минув рік від загибелі журналіста Павла Шеремета Фото: УНІАН

Слідчі не можуть розкривати подробиці справи вбивства журналіста Павла Шеремета. Основна версія — вбивство через професійну діяльність.

"Залишається декілька версій. Ключова версія - вбивство через професійну діяльність громадянина РФ журналіста Шеремета. Все, що могло не нашкодити слідству, керівництво Нацполіції вже оприлюднило на великій прес-конференції 8 лютого. З тих пір слідство не дозволяє нам оприлюднювати додаткові відомості. Ми не можемо сказати більше, бо слідство хоче розкрити цей злочин", – заявив речник МВС Артем Шевченко активістам, які влаштували пікет до річниці вбивства, пише "Українська правда".

У поліції немає чіткого підозрюваного чи підозрюваних. Там довго не могли кваліфікувати справу - це теракт чи убивство. Прокуратура вирішила, що - це убивство.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: СБУ назвало 4 версії вбивства Павла Шеремета

20 липня 2016-го у Києві в результаті вибуху авто загинув журналіст Павло Шеремет. З моменту вбивства слідство відмовлялося від оприлюднення суттєвої інформації стосовно перебігу розслідування.

У Києві проходить акція пам'яті загиблого торік журналіста Павла Шеремета. Його колеги, друзі та небайдужі кияни прийшли на перехрестя вул. Івана Франка та Богдана Хмельницького, де 20 липня 2016-го вибухнуло авто журналіста.

Зараз ви читаєте новину «У МВС прокоментували справу Шеремета». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі