субота, 15 липня 2006 17:57

У Криму п"яний боксер забив друга до смерті

 

У Керченській лікарні (Крим) від численних побоїв, одержаних під час бійки від свого знайомого колишнього боксера, помер чоловік середніх років. Про це повідомив Центр суспільних зв"язків Головного управління МВС України в АРК.

Під час розпивання горілки між знайомими зав"язалася бійка, в ході якої від завданого професійного удару, силу якого п"яний нападаючий боксер розрахувати не зміг, потерпілий впав, ударившись головою з такою силою, що тимчасово знепритомнів. На шум бійки із спальні вийшов господар квартири, який разом з боксером вивели побитого на сходи, де і залишили в напівнепритомному безпорадному стані.

Сусіди виявили в під"їзді чоловіка з численними тілесними ушкодженнями і викликали "швидку допомогу", яка відвезла чоловіка в лікарню, де йому поставили діагноз: закрита черепно-мозкова травма, внутрішньомозковий крововилив, кома, поранення нижньої і верхньої губи. У лікарні від одержаних побоїв керчанин помер, повідомляє MIGnews.com.ua.

Зараз ви читаєте новину «У Криму п"яний боксер забив друга до смерті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі