пʼятниця, 12 березня 2010 13:03

У Криму виявили 24 тисячі пляшок фальсифікованої "мрії"

У Криму виявили 24 тисячі пляшок  фальсифікованої "мрії"

У Севастополі співробітники регіонального управління податкової міліції затримали чергову велику партію фальсифікованого алкоголю, яку зловмисники хотіли розповсюдити в Севастополі.

Як повідомили в Державній податковій адміністрації, сумнівний вантаж являв собою 24 тисячі пів-літрових пляшок горілки.

На кожній була наклейка з назвою "Горілка "Пшенична Мрія" і вказано виробника - завод, що реально існує в одній з областей України.

На запитання податкових міліціонерів водій вантажівки відповів, що був найнятий незнайомим йому громадянином, а горілка підлягала реалізації в торговельній мережі міста, проте, ніяких супровідних документів на вантаж і сертифікатів, що підтверджують якість продукції, надано не було.

Після проведення відповідної експертизи було з"ясовано, що рідина кустарного виробництва, що містить спирт, не відповідає держстандарту і не може продаватися населенню. Фальсифікат зроблений з етилового спирту невідомого сорту, тому вживання цього напою несе загрозу здоров"ю і життю людей.

За зібраними матеріалами порушено кримінальну справу. Управлінням податкової міліції в м. Севастополі проводиться комплекс оперативно-слідчих заходів щодо встановлення всього кола осіб, причетного до незаконного виготовлення алкогольної продукції, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Зараз ви читаєте новину «У Криму виявили 24 тисячі пляшок фальсифікованої "мрії"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі