четвер, 15 червня 2017 02:59

В Кременчузі в виховній колонії спалахнув бунт

В Кременчузі в виховній колонії спалахнув бунт
В виховній колонії Кременчука бунт. Фото: 112 Україна

У Кременчуцькій виховній колонії новоприбулі вихованці намагалися підняти бунт, розгромили кімнати, розбили сантехніку, меблі та порізали собі руки.

Прокурорам стало відомо про надзвичайну ситуацію в Кременчуцькій виховній колонії, де був зафіксований факт злісної непокори вихованців, повідомляє Сегодня.

Дев'ять з них намагалися зробити собі деякі пошкодження і спробували такий собі бунт підняти. Їх дії виявлялися в словесній перепалці, пошкодженні майна колонії. Там частково пошкоджені кімнати, розбита сантехніка, меблі. Причиною такої поведінки вихованців, за їхніми ж словами, стало неналежне ставлення працівників установи: кажуть були причіпки, які ображають їх честь і гідність.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В'язень помер від побоїв у СІЗО

"Зараз лікарі вивчають ці тілесні ушкодження ... В колонії буде проведена комплексна перевірка. Зараз в ЕРДР внесені відомості за фактом тілесних ушкоджень і за статтею як неналежно несли свої обов'язки представники установи", - заявив заступник прокурора області.

Деякі з вихованців вели себе аналогічно і в інших колоніях до вчорашнього переводу в Кременчук.

Зараз ви читаєте новину «В Кременчузі в виховній колонії спалахнув бунт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі