вівторок, 23 березня 2010 08:12

У Києві вже почали відключати гарячу воду

У Києві вже почали відключати гарячу воду

Акціонерна компанія Київенерго з вчорашнього дня почала відключення гарячої води на деяких вулицях у Шевченківському, Печерському, Подільському, Солом"янському, Святошинському, Деснянському та Дніпровському районах столиці.

Як зазначають у компанії, гарячої води в будинках не буде близько чотирьох днів.

Інформування населення щодо можливих перебоїв гарячого водопостачання повинні забезпечити житлові організації - ЖЕКи та ОСББ.

Нагадаємо, що в рамках проведення ремонтної кампанії 2010 року АК Київенерго почала щорічний ремонт системи гарячого водопостачання.

Як йдеться в повідомленні компанії, до наступного опалювального сезону планується відремонтувати 2080 теплових пунктів і 5893 вузлів приєднання.

Уже в березні компанія має намір провести ремонт 241, що складає близько 10% загального обсягу робіт.

У поточному місяці будуть виконані ремонти об"єктів з мінімальною кількістю підключених споживачів та об"єктів, під час ремонту яких здійснюються короткочасні зупинки обладнання чи існує можливість перемикання споживачів на дублююче джерело теплопостачання.

Ліга

Зараз ви читаєте новину «У Києві вже почали відключати гарячу воду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі