субота, 12 вересня 2015 21:13

В кожній області утворились групи від ста до тисячі людей криміналітету - Луценко

В кожній області утворились групи від ста до тисячі людей криміналітету - Луценко
Фото: www.ednist.info

 Велика кількість нелегальної зброї з зони АТО та люди, що мають власні уявлення про право її застосування, становлять загрозу для правопорядку в Україні.

 Про це в рамках 12-ої щорічної зустрічі Ялтинської європейської стратегії (YES) заявив народний депутат та голова фракції БПП Юрій Луценко, повідомляє  "Укрінформ".

 "Ми маємо величезну кількість зброї в країні і людей, які готові застосовувати її без жодних сумнівів, керуючись своїм власним розумінням справедливості. У цій ситуації створилась нова злочинність: люди з фронту зі зброєю, люди з старого криміналітету і люди з нерозпущеної міліції. В кожній області утворились групи від ста до тисячі людей криміналітету, які захоплюють сьогодні бізнеси і становлять загрозу для правопорядку в Україні" - сказав Луценко.

  Нагадаємо, Служба безпеки України спільно з Головною військовою прокуратурою викрили злочинну групу, яка готувала вбивства високопосадовців міліції (у тому числі міністра Арсена Авакова), народного депутата, ряду волонтерів та бізнесменів у Києві та Харкові. 

Зараз ви читаєте новину «В кожній області утворились групи від ста до тисячі людей криміналітету - Луценко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі