субота, 27 лютого 2010 12:08

У Івано-Франківську закидали кров"ю офіс Партії регіонів

У Івано-Франківську закидали кров"ю офіс Партії регіонів

Вранці 25 лютого стіни приміщення Івано-Франківської міської організації Партії регіонів по вул. Лесі Українки були рясно заплямовані кров"ю та мізками.

Через кілька годин їх уже відмили. Втім, закривавлений поліетиленовий пакет протягом дня перебував у смітнику біля автостоянки позаду медуніверситету. Чиї то були кров і мізки, наразі невідомо.

За словами очевидців, стіни відчистила міліція. Близько дев"ятої ранку правоохоронці позичили у сусідньому гуртожитку готельного типу ганчірки та ретельно відмили фасад.

Коли прийшли на роботу працівники офісу, то знаків вандалізму вже не побачили.

"Вважаю , що це хвороблива реакція наших опонентів на перемогу нашого лідера. Що у Верховній Раді поводять себе негідно, що на місцях",- прокоментував Gazeta.ua заступник голови обласної організації Партії регіонів Богдан Федьків.

За словами очевидців, приблизно о другій ночі невідомі кинули на стіну пакет із закривавленими тельбухами

За інформацією у четвер вранці вони отримали повідомлення від місцевих "регіоналів".

"Правоохоронці виїхали на місце події та були присутні при відмивання стіни будинку. Втім, за словами Гультайчука, міліціонери фасад не мили. Це робили два чоловіка у камуфляжі, які не мають стосунку до УМВС", - сказав начальник центру зв"язків із громадськістю обласного УМВС підполковник Василь Гультайчук.

"Може, таким чином місцевих "регіоналів" привітали з інавгурацією нового президента? А може нагадали про недавнє вбивство надвірнянця Володимира Олійника, яке в народі пов"язують із бізнесовими інтересами місцевих представників Партії регіонів",- написала місцева газета "Репортер".

Зараз ви читаєте новину «У Івано-Франківську закидали кров"ю офіс Партії регіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

29

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі