середа, 08 квітня 2020 22:20

В Херсонській області 17 людей втекли з центру обсервації

В Херсонській області 17 людей втекли з центру обсервації
Порушникам загрожує штраф від 17 тис. грн. Фото: ТСН

В Херсонській області 17 громадян, які повернулися з тимчасово окупованого Криму, самовільно покинули центр обсервації.

Правоохоронці склали відносно цих осіб адміністративні протоколи про порушення правил карантину. Про це повідомляє прес-служба поліції Херсонської області.

Як зазначається, через пункт в'їзду-виїзду "Каланчак" з тимчасово окупованої території АР Крим на Херсонщину прибуло 20 осіб, яких помістили в центр обсервації в Каланчацькому районі.

"Після проведення медичного обстеження 17 осіб, серед яких 2 дітей, категорично відмовилися проходити обов'язкову обсервацію і самовільно залишили центр. Вони пояснили, що повернуться до себе додому і вже там будуть дотримуватися самоізоляцію", - повідомили в поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як захиститися від штрафу за порушення правил карантину

Всі втікачі роз'їхалися по домівках. Більшість з них - жителі заходу країни, а також - Дніпропетровської області. Херсонські поліцейські передали інформацію про порушників у відділи поліції за місцем проживання зазначених громадян для подальшого контролю за виконанням ними умов самоізоляції.

Відносно 15 порушників режиму обсервації працівники поліції склали адміністративні протоколи за ст.44-3 "Порушення правил щодо карантину людей" КоАП. Тепер їм загрожує штраф від 17 тис. гривень.

У місті Малин, що в Житомирській області, зафіксували спалах зараження коронавірусом. 8 осіб заразилися Covid-19, коли компанія зібралася відсвяткувати повернення друга із заробітків у Польщі. Місто можуть узяти в санітарне кільце.

Зараз ви читаєте новину «В Херсонській області 17 людей втекли з центру обсервації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі