середа, 08 квітня 2020 18:06

Досвяткувалися: два міста можуть перекрити через спалах коронавірусу

Досвяткувалися: два міста можуть перекрити через спалах коронавірусу
У Малині зібралася компанія відсвяткувати приїзд свого товариша з-за кордону, тому маємо зараз спалах

У місті Малин, що в Житомирській області, зафіксували спалах зараження коронавірусом. 8 осіб заразилися Covid-19, коли компанія зібралася відсвяткувати повернення друга із заробітків у Польщі.

Місто можуть узяти в санітарне кільце, повідомив на брифінгу голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко.

"Мене дуже вразив факт, що в Малині зібралася компанія відсвяткувати приїзд свого товариша з-за кордону, тому маємо зараз спалах — 8 випадків у Малині", - зазначив чиновник.
Схожа ситуація повторилася й у Бердичівському районі Житомирщини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Із дітьми і без масок: в Житомирі понад 60 людей прийшли до церкви

"У Бердичівському районі в одній сім'ї син свідомо контактував з людиною, яка приїхала з-за кордону, в результаті захворіла його мати, яка зараз у важкому стані", — повідомив начальник управління охорони здоров'я у Житомирській ОДА Микола Суслик.

У Малині працює спеціальна комісія, а також поліція. Вивчають ситуацію з дотримання норм карантину.

Влада області розглядає можливість повної ізоляції Малина та Бердичева. Хочуть повністю обмежити в'їзди-виїзди з цих міст.

У Житомирі біля ринку вранці 7 квітня зібрався великий натовп покупців. Жителі міста пишуть, що, скоріше за все, там роздаватимуть щось безкоштовно.

Впродовж 7 квітня в Житомирській області зареєстрували 13 випадків зараження Covid-19. Загальна кількість інфікованих наразі – 27 людей. Перевіряють ще 22 підозри на захворювання на коронавірус.

Зараз ви читаєте новину «Досвяткувалися: два міста можуть перекрити через спалах коронавірусу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі