субота, 12 серпня 2023 11:02

У ГУР припускають посилення атак на Москву

У ГУР припускають посилення атак на Москву
Російську столицю вранці 11 серпня знову атакували безпілотники. Фото: pravda.com.ua

Атак на столицю РФ Москву буде ще більше. Адже у цьому є "певна справедливість​​".

Так черговий удар дронами по Росії 11 серпня прокоментував представник Головного управління розвідки Міноборони України Андрій Юсов. Про це він сказав в інтерв'ю Kyiv Post.

За його словами, протиповітряна оборона російської столиці не здатна їх захистити у "війні дронів", що набуває все більших масштабів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російське міноборони заявило про "відбиття" масованої атаки на Крим

"Весь світ бачить, що російська система захисту, як і вся країна, що має себе за лідера на світовому ринку озброєнь, є неефективною, застарілою і нездатною адекватно реагувати на сучасні виклики", ‒ зазначив Юсов.

Він також припустив, що, можливо, тенденція атак дронів на Москву змусить мешканців російської столиці зробити правильні висновки.

"Вірити чи не вірити російському телебаченню і російській пропаганді, підтримувати чи не підтримувати злочинний режим. Зважаючи на динаміку останніх місяців – кількість, географію і інтенсивність, цілком логічно припустити посилення щоденних атак", ‒ додав Юсов.

11 серпня у столиці Російської Федерації пролунав потужний вибух. Росіяни заявили про вибух безпілотника. Пролунав він у районі Карамишівської набережної на лівому березі Москви-ріки.

До цього жителі Красногорська повідомляли про проліт БПЛА в районі Новоризького шосе.

Зараз ви читаєте новину «У ГУР припускають посилення атак на Москву». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі