субота, 22 червня 2024 19:50

Спецтема: Війна Росії проти України

В ГУР дали оцінку новим погрозам Путіна використати ядерну зброю

В ГУР дали оцінку новим погрозам Путіна використати ядерну зброю
Російський диктатор Володимир Путін заявив, що не виключає надання Північній Кореї високоточної зброї. Фото: ТАСС

Ядерні погрози Кремля є лише шантажем.

В РФ особливо активно почали його використовувати після повномасштабного вторгнення в Україну. Про це заявив представник Головного управління розвідки (ГУР) Міноборони Андрій Юсов ефірі телемарафону.

Відповідаючи на питання про те, чи бачать українські розвідники ймовірність того, що РФ все таки може застосувати ядерну зброю, він сказав, що мова йде і далі саме про той ядерний шантаж, який Путін і його пропагандистські посіпаки використовували, про який кричали всі ці роки, особливо після повномасштабного вторгнення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Путін назвав привід до застосування ядерної зброї: аналітики прокоментували погрози диктатора

"Наразі мова йде саме про шантаж", - наголосив він.

Крім того, коментуючи інформацію, що НАТО веде переговори про розгортання більшої кількості ядерної зброї через дедалі більшу загрозу з боку РФ та КНДР, Юсов зазначив, що можна говорити про те, що вільний світ дедалі більше усвідомлює небезпеку путінського режиму.

"Зрештою, російська пропаганда, всі ці соловйови-скабєєви і офіційні роти та вуса Кремля не приховують, а навпаки - наголошують на тому, що вони воюють не лише з Україною, а і з НАТО, Америкою, ЄС. З усім вільним світом. Тому, і реакція стає все більш виразною, у тому числі й на ядерний шантаж Путіна", - сказав Юсов.

Російський диктатор Володимир Путін заявив, що не виключає надання Північній Кореї високоточної зброї.

Зробити це він має намір нібито у відповідь на військову допомогу Заходу Україні. Окрім того, Путін розглядає можливість зміни ядерної доктрини РФ.

Зараз ви читаєте новину «В ГУР дали оцінку новим погрозам Путіна використати ядерну зброю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі