неділя, 06 березня 2022 10:55

Спецтема: Війна Росії проти України

У Гостомелі палають будинки, жителі просять про допомогу: відео

У Гостомелі палають будинки, жителі просять про допомогу: відео
У Гостомелі горять будинки мирних мешканців. Фото: Скріншот

У Гостомелі, що на Київщині, палають будинки цивільного населення.

Місцеві просять про допомогу. Про це повідомив журналіст Андрій Цаплієнко у своєму телеграм-каналі та опублікував відео з місця події.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Війна в Україні: назвали міста, які зазнали найбільших руйнувань за добу

"Допоможіть будь ласка! Гостомель, ЖК "Чеський двір". У нас тут все горить, все обвалюється, немає куди жінок і дітей ховати. В підвалах, що були, пробило двері.

Будинки обвалюються, руйнуються. Пришліть якусь допомогу щоб забрати дітей і жінок", - говориться у відео.

Втрати російських військових на 11-й день війни орієнтовно становлять понад 11 тис. особового складу. Крім того, ворог втратив 285 танків.

Збройними силами і підрозділами сил безпеки та оборони України одинадцяту добу ведуться запеклі бої з утримання визначених рубежів. Ворог несе втрати й робить постійні спроби щодо ухилення від прямого вогневого контакту з українськими військами. За рахунок супротиву всього українського народу противника деморалізовано. Резерви російських окупантів, що надходять на доукомплектування підрозділів мають вкрай низький морально-психологічний стан, через обізнаність про реальний стан справ.

Зараз ви читаєте новину «У Гостомелі палають будинки, жителі просять про допомогу: відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі