середа, 04 червня 2014 10:38

У ФФУ вважають Крим "невід'ємною частиною території України"

У ФФУ вважають Крим "невід'ємною частиною території України"
Фото: dynamo.kiev.ua

Федерація футболу України вважає Крим територією України і не має наміру визнавати в ньому юрисдикцію Російського футбольного союзу.

Про це заявив перший віце-президент ФФУ Анатолій Попов, повідомляє MatchDay.

"ФФУ ніколи не погодиться з позицією РФС. Федерація підтримує положення міжнародних інстанцій про те, що Крим є невід'ємною частиною території України . Тому всі футбольні інституції, які знаходяться на території Криму, перебувають під юрисдикцією ФФУ. З іншою позицією ФФУ ніколи не погодиться", - заявив Попов.

"Для нас є неприйнятним втручання в наші внутрішні справи з боку інших держав та їхніх структур на будь-якому рівні. Ні в яких проявах. Ця думка є непорушною: Крим - це територія України, суб'єкти футболу в Криму знаходяться під юрисдикцією ФФУ", - додав чиновник.

Нагадаємо, раніше з'явилася інформація про те, що ФФУ може піти на змову з російською стороною і не заперечуватиме проти переходу клубів з окупованого Криму під російську юрисдикцію. У свою чергу, президент РФС Микола Толстих повідомив про створення нових футбольних клубів в окупованому Криму.

Зараз ви читаєте новину «У ФФУ вважають Крим "невід'ємною частиною території України"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі