пʼятниця, 04 листопада 2022 06:00

У чиїх кишенях стане більше грошей – гороскоп на 4 листопада

У чиїх кишенях стане більше грошей – гороскоп на 4 листопада
Щирим та добрим людям таланитиме. Здійснюватимуться їхні бажання. Фото: pixabay.com

4 листопада – невдалий день для початку нового. Відкладіть до вихідних справи, які хочете зробити добре. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Люди стромлятимуть палиці в колеса одне одному, – говорить астрологиня. – Не намагайтеся агресією досягти справедливості. Цього дня більше уваги треба приділити собі та особистим справам. Подбайте про гарну зачіску. Оновіть гардероб. Виділіть час на улюблені заняття. Щирим та добрим людям таланитиме. Здійснюватимуться їхні бажання. Працюватиме закон бумеранга. Що ти зробиш для людей, те й люди повертатимуть тобі. Більше грошей стане у кишенях Терезів і Козерогів. Все вдаватиметься з першого разу в Тельців і Раків, Дів і Скорпіонів".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Ви перебуватимете на перехресті. Куди рухатися далі, вирішуйте після Місячного затемнення, яке відбудеться 8 листопада. Це час змін на краще.

Телець (21 квітня – 20 травня)

На вас чекають нові знайомства. Не намагайтеся будь-що сподобатися тим, хто запав у серце. Відмовтеся від татуювання і пластичних операцій. Шкіра погано загоюватиметься.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Завчасно розплануйте все, що хочете встигнути цього дня. Якщо імпровізуватимете, більше втратите, ніж заробите.

Рак (22 червня – 22 липня)

Розсилайте резюме і ходіть на співбесіди. Знайдете роботу своєї мрії. Купуючи речі, дбайте про їхню практичність. Не витрачайте гроші на те, що носити не плануєте.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Дратуватимуть деякі риси характеру людей, якими раніше захоплювалися. Зачекайте з вибором партнера. Перше побачення розчарує. Вечір проведіть з батьками. Запросіть їх на сімейну вечерю.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Усе, чого чекаєте, надходитиме вчасно. Не плутайте щедрість із марнотратством. Тримайтеся подалі від азартних ігор. Вдалий час піти у відпустку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чиє життя кардинально зміниться на краще – любовний гороскоп на листопад

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Почуватиметеся розгублено. Не дозволяйте зміні погодних умов чи графіку відключення електропостачання перебити ваші плани. Знайдіть спосіб покращити настрій і вчасно завершити всі робочі моменти.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Зароблені гроші надійдуть вчасно. Матеріальне становище покращується. Можуть сильно підвести ревнощі. Цінуйте людей, які поруч. Не намагайтеся прив'язати їх до себе.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Відчуєте фінансовий дефіцит. Поки що утримайтеся від позики. Заробітки надійдуть увечері. Багато хороших знайомих раптом почнуть уникати вас. Радьтеся з людьми, які поряд. Не ігноруйте їхніх бажань.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Вас постійно ставитимуть перед вибором. Не найкращий час, аби з кимось боротися за нову посаду. Будьте готові потерпіти. Отримайте не тільки цікаву пропозицію, а й протеже, який замовить за вас слово.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Використовуйте усі можливості для збереження високої платоспроможності. Партнери намагатимуться вам догодити. Є шанс зблизитися з людиною, яка давно вам подобається.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Очікується великий прихід грошей. Не варто з'ясовувати стосунки з батьками. Перше побачення теж краще перенести. У вихідні відчуєте себе королем ситуації.

Астрологиня розповіла, коли відбудеться Місячне затемнення, і дала фінансовий прогноз на листопад.

Зараз ви читаєте новину «У чиїх кишенях стане більше грошей – гороскоп на 4 листопада». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі