субота, 19 травня 2012 19:09

У Черкасах люди написали меру, що не вистачає місту, щоб стати європейським
10

Фото: Фото: Захар Колісніченко

У третю суботу травня в Україні щорічно з 2003 року відзначають День Європи. Сьогодні на Європейській площі в Черкасах активісти ГО "Молодий Народний рух" влаштували опитування: "Чого не вистачає Черкасам, щоб стати європейським містом?". Кожен з жителів міг написати свою думку на аркуші паперу розміром А1.

"Сьогодні в День Європи ми подали таку ініціативу: черкащани мають сказати своїй владі, що потрібно зробити, аби наблизити місто Черкаси до європейських міст. Ми робимо таке опитування, а потім передамо цей лист владі аби вона зробила з нього висновки", - розказав про мету цієї акції активіст ГО "Молодий Народний Рух" Лесь Данилевський, 21 рік. На ньому футболка з написом "Козацькому роду нема переводу!".

О 15:00 хлопці-активісти встановили на площі пластикову дошку та прикріпили до неї аркуш з запитання "Чого не вистачає Черкасам, щоб стати європейським містом?".

Перший запис на аркуші з?являється о 15:22. Олександр Макрушенков написав: "Хотілося б, щоб у місті було менше блукаючих псів, нерідко вони кусають людей і більше заходів робити для молоді".

До активістів підійшли міліціонери, побачивши дозвіл на акцію пішли геть.

Згодом Наталія Хименко написала: "Культури поведінки та сервісу". Її дочка Тетяна додала нище: "Більше культурних заходів".

Жінка років 40 в бежевому костюмі висловилась так: "Не вистачає віри у Господа!".

Черкащани не дуже активно беруть участь в опитуванні. Перепитують, чи справді сьогодні День Європи.

Згодом з?являються написи "Нормальної влади", "Більше кінотеатрів" та "Європейців...".

Анатолій Попов, 63 роки, з великою кудлатою бородою червоним маркером написав: "Нам не вистачає розуму".

70-річний Генадій Черкаський дописав: "Треба замість Одарича нового міського голову, бо йому нема довіри".

Результати опитування обіцяють передати міському голові Черкас Сергію Одаричу.

Зараз ви читаєте новину «У Черкасах люди написали меру, що не вистачає місту, щоб стати європейським». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі