вівторок, 08 травня 2012 17:19

У Черкасах в дворі опозиційного кандидата згорів "BMW"

У Черкасах в дворі опозиційного кандидата згорів "BMW"
Поряд стояла "Toyota RAV4", яку теж зачепило полум'я. Фото: tsn.ua

Сьогодні близько другої ночі в Черкасах в дворі біля будинку №73 на вулиці Котовського згорів автомобіль "BMW-320". Поряд стояла "Toyota RAV4", яку теж зачепило полум'я. В останній машині пошкоджена фарба і сидіння.

Машина, що згоріла, стояла на місці, де зазвичай паркується голова черкаської обласної "Батьківщини" Анатолій Бондаренко. Він кандидат у депутати ВР по Жашківському мажоритарному округу. Його машина ззовні схожа на ту, що згоріла. В ці дні Бондаренко працює на своєму окрузі. В ніч пожежі був у райцентрі Лисянка.

"Мене це не дивує. Подібне я проходив 2004 року, коли очолював в Лисянському районі опозиційний виборчий штаб. Тоді мій автомобіль викрали і втопили, однак мене це не зупинило тоді. Не зупинить і тепер", — зазначив Бондаренко.

"У жорсткій виборчій боротьбі, в яку нас втягує влада, таких збігів не буває, — сказав координатор Ради опозиційних сил Черкащини Леонід Даценко. – Лише вчора ми публічно оголосили про напад на помешкання опозиційного кандидата по Черкасах Миколи Булатецького, а вже сьогодні стало відомо про підпал автомобіля в дворі іншого кандидата. Цікаво, що подібні інциденти відбуваються після наших прес-конференцій. Вчора ми проголосили, що округи на Черкащині влада порвала, щоб нашкодити найрейтинговішим Булатецькому і Бондаренку. Тому не виключаємо, що пожежа, як і у випадку з пограбуванням Булатецького, чергове попередження від влади, яка намагається залякати опозицію і продемонструвати, що для перемоги своїх кандидатів включить всі важелі, в тому числі і кримінальні".

За словами 25-річного Романа Мотрійчука з держтехногенної безпеки в Черкаській області, існує дві версії причини загоряння. Або це трапилося через коротке замкнення, або ж це був підпал.

 

Зараз ви читаєте новину «У Черкасах в дворі опозиційного кандидата згорів "BMW"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі