середа, 14 квітня 2010 20:04

У аеропорту Луганська літак гвинтом травмував техніка

У аеропорту Луганська літак гвинтом травмував техніка

У міжнародному аеропорту "Луганськ" під час підготовки літака "Луганськ - Москва" до польоту в середу постраждав технік з обслуговування літаків. Як повідомляє прес-служба теруправління Держгірпромнагляду в Луганській області, постраждалий з важкими травмами доставлений в лікарню.

Згідно з повідомленням, технік підключив переговорний пристрій, щоб давати команди екіпажу на пуск двигунів.

"Він мав після цього від"єднати пристрій, відійти і дати команду на рух літака. Але літак почав рух без сигналу техніка. І під час руху гвинтом травмував робітника. Якби літак піднявся в небо, ситуація була б набагато гіршою. Зараз лікарі рятують життя техніка. А літаку потрібен ремонт", - відзначає начальник Луганської державної інспекції промислової безпеки і охорони праці на транспорті Володимир Курінний.

За його словами, теруправління Держгірпромнагляду в Луганській області створило комісію з розслідування причин і обставин нещасного випадку.

В результаті події було затримано рейс "Луганськ - Москва". На борту літака був 31 пасажир. Екіпаж проходив тестування на алкоголь, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Зараз ви читаєте новину «У аеропорту Луганська літак гвинтом травмував техніка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі