понеділок, 17 травня 2021 11:29

Укрзалізниця запускає нові маршрути до моря

Укрзалізниця запускає нові маршрути до моря
Влітку запустять нове залізничне сполучення. Фото: facebook.com/Ukrzaliznytsia

Укрзалізниця на літній період відкриває нове залізничне сполучення Чернігова та Сум з Одесою.

Зокрема, поїзд №213/214 Суми - Одеса курсуватиме по непарних числах, починаючи з 15 червня, у зворотному напрямку - по парних числах з 16 червня, розповіли в пресслужбі компанії.

Поїзд №204/203 Чернігів (Ніжин) - Одеса курсуватиме з 17 червня по непарних числах, у зворотному напрямку - по парних числах.

Обидва матимуть зручний розклад вечірнього відправлення з Сум о 19:34 та з Чернігова о 21:58 та прибуття до Одеси об 11:33.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Укрзалізниця відновила продаж квитків на міжнародні маршрути

Також компанія з 1 червня відновлює курсування поїздів до Угорщини та Австрії, зокрема, компанія відкрила продаж квитків на міжнародний поїзд Київ - Захонь (Угорщина) і безпересадочні вагони Київ - Відень (Австрія).

Укрзалізниця запускає електропоїзд, облаштований для перевезення велосипедів. Десять відремонтованих вагонів будуть прийняті в експлуатацію залізницею та виїдуть на колію найближчим часом. Курсуватимуть в межах регіональної філії "Південно-Західна залізниця".

Зараз ви читаєте новину «Укрзалізниця запускає нові маршрути до моря». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі