пʼятниця, 25 лютого 2022 08:32

Укрзалізниця працює. Як змінився розклад руху потягів

Укрзалізниця працює. Як змінився розклад руху потягів
Регулярні пасажирські рейси не заходять до Херсона, Конотопа та прикордонних міст на сході країни. Фото: Ukrzaliznytsia

Укрзалізниця працює. Маршрути потягів міняють залежно від бойових дій. Також потягами евакуюють громадян. Для українців, які потягами прямують у Польщу, спростили правила.

"Низка поїздів прямуватимуть в обхід дільниці Харків — Куп'янськ. Це №45/46 Ужгород — Лисичанськ, №132/131 Жмеринка — Лисичанськ, №20/19 Київ — Попасна.
Поїзд №44 Івано-Франківськ — Чернігів поки що прямує до станції Київ", - повідомляють в УЗ.

Від сьогодні польська сторона звільняє від карантину пасажирів з України, навіть якщо ті не мають при собі тесту на COVID-19. У зв'язку з загальною мобілізацією, держкордон не зможуть перетнути чоловіки віком 18-60 років. Це стосується і ранкових поїздів на Перемишль, зазначають в УЗ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Другий ранок масштабної війни: Зеленський звернувся до українців і росіян

Не курсує "Слобожанський експрес" №888/887 Попасна — Харків та №885/886 Харків — Ворожба. Також змінили маршрут курсування поїздів №67 Київ — Варшава, №95 Київ — Рахів, №43 Київ — Івано-Франківськ, №235 Київ — Ужгород, №97 Київ — Ковель з прямуванням безпечною дільницею Київ — Фастів — Житомир — Коростень.
Поїзди №91 Київ — Львів та №15 Харків — Рахів курсуватимуть маршрутом через Київ — Фастів — Козятин — Шепетівку — Здолбунів.
Те ж саме у зворотному напрямку стосується поїздів №2 Івано-Франківськ — Костянтинівка, №18 Ужгород — Рахів та №706 Перемишль — Київ.

Регулярні пасажирські рейси наразі не заходять до Херсона, Конотопа та прикордонних міст на сході країни. Евакуація триває.

Зараз ви читаєте новину «Укрзалізниця працює. Як змінився розклад руху потягів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі