четвер, 06 серпня 2020 14:41

Укрзалізниця починає продавати квитки на всі місця в потязі

Укрзалізниця починає продавати квитки на всі місця в потязі
Поновлення повноцінного продажу квитків на регіональні поїзди стало можливим завдяки погодженню Київської міської державної адміністрації. Фото: Укрзалізниця у Facebook

Квитки на 100% місць від завтра, 7 серпня, можна буде купити в регіональних поїздах Укрзалізниці з 800-ю нумерацією.

Це й потяги, які прямують із Києва та у зворотному напрямку, повідомляє пресслужба Укрзалізниці.

Поновлення повноцінного продажу квитків на регіональні поїзди стало можливим завдяки погодженню Київської міської державної адміністрації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ні пияцтву в потягах: "слуги народу" готують новий законопроєкт

"Продаж проїзних документів у межах 100% місць відкрито на підставі ухвалених рішень регіональних комісій із питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій та розпорядження Київської обласної державної адміністрації від 31.07.2020", - написали в повідомленні.

Укрзалізниця звільнить усіх працівників поїзда Маріуполь - Київ, які мають стосунок до побиття Анастасії Лугової. Йдеться про провідника вагона, в якому стався інцидент, начальника потяга, інструктора поїзних бригад, старшого майстра вагонного депо резерву провідників та заступника начальника Маріупольського вагонного депо.

Зараз ви читаєте новину «Укрзалізниця починає продавати квитки на всі місця в потязі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі