четвер, 11 травня 2017 16:39

Український ас показав фігури вищого пілотажу на бойовому Су-27

Український ас показав фігури вищого пілотажу на бойовому Су-27
Фігури вищого пілотажу від українського пілота Олександра Оксанченка / стопкадр

Український пілот-ас, полковник Олександр Оксанченко продемонстрував фігури вищого пілотажу.

Відео з'явилось у Facebook на сторінці 831-ї бригади тактичної авіації, що базується в Миргороді Полтавської області.

Усі фігури зроблені на бойовому винищувачі Су-27.

"Закордонні та вітчизняні ЗМІ назвали його пілотаж бездоганним, неперевершеним, дивовижним, вражаючим. Прихильники авіації спеціально приїздили на авіапокази, щоб побачити саме його динамічний виступ", - йдеться в описі.

Полковник Оксанченко торік був визнаний найкращим за виконання фігур вищого пілотажу на винищувачі Су-27 на міжнародному авіашоу CIAF-2016 у Чехії. Також здобув найвищі нагороди за виступи на авіашоу у Данії, Румунії, та Словаччині. Він став переможцем у номінації "відкриття року" XVII загальноміського відкритого рейтингу популярності "Людина року-2016".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "До війни мали 3,5 години в рік нальоту. Зараз - мінімум 20" - командир бригади тактичної авіації

З'явилося відео з тренувань та бойових завдань українських авіаторів однієї з окремих бригад тактичної авіації. Навчання проходили у Луцьку. Кожне завдання було пов'язане з протидією засобам протиповітряної оборони умовного противника. Також уваги приділили керування бойовою машиною під час роботи ворожих засобів.

Зараз ви читаєте новину «Український ас показав фігури вищого пілотажу на бойовому Су-27». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі