четвер, 04 листопада 2010 18:30

Українські зірки заспівали хіти Beatles (ФОТО)
16

3 жовтня відбувся благодійний концерт присвячений 70-річчю Джона Ленона. Його організувало "Гала-радіо". Зібрані кошти підуть на допомогу дітям.

На подію завітали боксер Володимир Кличко, телеведучий Макс Неліпа з дружиною, співак Кіше. Ведучим вечора був Діджей Паша.

Концерт розпочався з виступу Гайтани із піснею "Sunday".

"Це була перша пісня, з якою я виступила на великій сцені у 15 років. Потім співала Бітлз в барі, заробляла грошенята", - сказала співачка.

Суперхіт "Let it be" співав соліст Бумбокс Андрій Хливнюк. Йому підспівували глядачі, а після виступу дівчина подарувала артисту червоні троянди.

Екс-соліст групи "Пара Нормальних" Іван Дорн виконав кілька пісень "Beatles" з дуетом "Алібі". Дівчата з'явилися на сцені в сукнях в стилі 60-х років із високими зачісками.

"Я Бітлів не дуже люблю. Мені більше сподобалось, як їхні пісні забацали "Алібі" і Дорн", - пожартував Кузьма Скрябін, який теж взяв участь в концерті.

Переможниця Євробачення Руслана заспівала ліричну пісню, під час якої спустилася в зал і танцювала повільний танець зі своїм чоловіком - Олександром Ксенофонтовим.

"У моїй пісні так багато слів. Ніяк не можу запам'ятати!", - поскаржився соліст "ТНМК" Фагот перед виходом на сцену.

Найбільше глядачі аплодували 8-річній Насті Петрик. Переможниця дитячої Нової хвилі-2010 заспівала "O, Darling". Після пісні люди аплодували стоячи протягом кількох хвилин.

На концерті також виступили Олександр Понамарьов, Gorchitsa, Альоша,Джамала та інші зірки. Завершився концерт виступом спеціального гостя - американського співака Рея Хортона. А фінальну пісню "Hey you to" зірки-учасники концерту співали разом. Всього за вечір пролунало 25 хітів "Beatles".

Нагадаємо, 9 жовтня Джону Ленону виповнилося би 70 років.

Gazeta.ua

Фото: Андрій Шматов

Зараз ви читаєте новину «Українські зірки заспівали хіти Beatles (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі