понеділок, 18 травня 2009 14:52

Українець Халаджі встановив черговий світовий рекорд

Українець Халаджі встановив черговий світовий рекорд

Український богатир Дмитро Халаджі встановив черговий світовий рекорд. Над важкоатлетом проїхали дві машини вагою в дві та півтори тонни.

Рекорд встановлювали в Києві. Сам Дмитро планував використовувати відразу три машини. Але в останню мить другий мікроавтобус не зміг проїхати на місце проведення рекорду. Проте, богатир не засмучується. Наступного разу обіцяє навантажити себе вдвічі більше.

Це вже не перший рекорд Дмитра Халаджі. У 2005 році він поставив відразу два рекорди Гіннеса: підняв однією рукою більше ста п"ятдесяти кілограмів ваги і розбив на собі камінь вагою понад триста кілограмів.

Донечанин Дмитро Халаджі<>володар титулу "Найсильніша людина світу-2004". У Книгу рекордів Гіннеса він потрапив, коли мізинцем правої руки підняв 151 кг. Спортсмен уміє розривати руками сковорідки. Рукою забиває в дошку цвяхи-"сотки". Згинає у вузол залізну трубу завтовшки 3 см. Перебиває рукою натягнутий ланцюг. Підіймає над собою чоловіка.

Turnir.com.ua, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Українець Халаджі встановив черговий світовий рекорд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі