середа, 27 лютого 2019 10:07

Українців попереджають про магнітну бурю

Українців попереджають про магнітну бурю
Літнім людям краще утриматися від тривалих поїздок у цей день. Фото:images.unian.net

На Землі вируватиме магнітна буря, яка досягне піку в четвер, 28 лютого.

У ці дні метеочутливі українці можуть відчути нездужання, - пише "Уніан".

За прогнозами, підвищена метеоактивність на рівні, близькому до G1, можлива вже ввечері 27 лютого. 28 лютого прогнозують магнітну бурю першого рівня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 27 лютого не можна ходити до лікаря: прикмети на день

Як захиститися від магнітних бур Реакція на магнітні бурі індивідуальна, але особливо до їхніх впливів схильні люди зі слабким здоров'ям. Лікарі рекомендують уникати фізичних навантажень та тяжкої роботи в такі дні, не хвилюватися. На тлі магнітних бур можуть виникнути слабкість і нервова напруга, головний біль і мігрень.

Варто обмежити вживання жирної, гострої та солоної їжі. Можна пити заспокійливі чаї з м'ятою або мелісою. Також лікарі радять вживати більше вітаміну С. Крім того, необхідно виключити алкоголь, а гіпертонікам слід пити більше води. Слід більше ходити пішки та мати під рукою аптечку. Літнім людям краще утриматися від тривалих поїздок у цей день.

В інтернеті опублікували календар магнітних бур на 2019 рік.Під час магнітних бур фізичний стан різко погіршується. Особливо це відчувають метеочутливі люди і люди похилого віку.

Зараз ви читаєте новину «Українців попереджають про магнітну бурю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі