четвер, 14 листопада 2019 17:12

Українців попередили про сильний вітер та дощі

Українців попередили про сильний вітер та дощі
15 листопада в Україні буде вітряно, дощитиме. Фото: vsviti.com.ua

У п'ятницю, 15 листопада, в Україні буде хмарно з проясненнями.

У західних областях місцями невеликий, в Карпатах та на Закарпатті помірний дощ. На решті території без істотних опадів, повідомляє Укргідрометцентр.

Вночі та вранці у західній частині подекуди туман. Вітер південно-східний, 7-12 м/с, у східних областях, Криму та Приазов'ї пориви 15-20 м/с.

Температура вночі +1...+6°, на крайньому заході та півдні країни +7...+11° тепла, у східних областях місцями +0...+2° морозу; вдень +5...+10°, у південній частині, на Закарпатті та Прикарпатті +11...+16°, на півдні Одещини до +19°.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Синоптик розповіла, коли прийде холод

У Київській області буде хмарно з проясненнями. Без істотних опадів. Вітер південно-східний, 7-12 м/с. Температура вночі +1...+6° тепла, вдень +5...+10°. У столиці без істотних опадів. Вітер південно-східний, 7-12 м/с. Температура вночі +3...+5° тепла, вдень +8...+10°.

Синоптики попереджають, що 15 листопада у східних, Запорізькій та Херсонській областях пориви вітру 15-20 м/с. І рівень небезпечності, жовтий.

13 листопада в Києві та Київській області вдень очікується сильний вітер. Пориви сягатимуть до 15-18 м/с (І рівень небезпечності, жовтий), повідомили в Укргідрометцентрі. Фахівці закликають дотримуватись основних рекомендацій під час сильного вітру.

Зараз ви читаєте новину «Українців попередили про сильний вітер та дощі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі