вівторок, 02 червня 2020 00:00

Українців масово евакуюють з-за кордону

Українців масово евакуюють з-за кордону
Українців евакуюють 40 рейсів з різних країн. Фото: Reuters

З 1 по 14 червня аеропорти України приймуть близько 40 міжнародних рейсів, які будуть проводити евакуацію українців з різних країн.

Відтак, 1 червня до України заплановано виліт рейсів компанії SkyUp з Мюнхена, Франкфурта і Барселони, Міжнародних авіаліній України - з Венеції або Мілана. Про це повідомив глава Міністр інфраструктури Владислав Криклій в Telegram.

"Продовжуємо повертати наших громадян додому з-за кордону. Анонсовано низку нових спеціальних рейсів в Україну", - зазначив Криклій.

До моменту повного відновлення регулярних пасажирських авіасполучень, наші громадяни можуть скористатися спецрейсами.

Зазначається, що 2 червня очікується відправлення рейсу з Тель-Авіва компанією Izair (Ізраїль). 3 червня - з Лондона, Берліна і Варшави від SkyUp.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали дату і напрямки польотів з міжнародного аеропорту "Київ"

4 червня МАУ відправлять рейси в Україну з Нью-Йорка і Амстердама, 5 червня - з Гельсінкі.

"З Аліканте, Неаполя / Мілана, Стамбула / Софії українці зможуть повернутися рейсами SkyUp 6 червня, 7 червня доступні рейси МАУ з Гамбурга, Тель-Авіва і Дубая. 8 червня SkyUp організзує переліт з Дубая, Рима і Єревана, 9 червня - з Відня, Франкфурта і Делі. Водночас, пропонується рейс МАУ з Парижа. МАУ буде повертати українців з Гельсінкі і Майямі 9 червня, з Аммана або Шарм-Ель-Шейха - SkyUp. На 10 червня запланований виліт з Дубая компанією МАУ і з Барселони - SkyUp. З Стокгольма, Вільнюса і Омана / Ер-Ріяда 11-го вилетить борт SkyUp. Після 12 червня передбачені рейси з Мадрида / Аліканте і Тель-Авіва компанією МАУ і з Дюссельдорфа компанією SkyUp", - сказано в повідомленні.

Відомо, що 13 червня компанія SkyUp організує рейси з Хургади, Ташкента і Баку. Вже 14 червня з Торонто і Парижа доставлять МАУ.

З Міжнародного аеропорту "Київ" відновлять рейси з 16 червня 2020 року. Кілька авіакомпаній заявили, що готові виконувати міжнародні рейси, повідомляє пресслужба летовища у Facebook.

Зараз ви читаєте новину «Українців масово евакуюють з-за кордону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі