понеділок, 04 січня 2016 13:59

Українці Риму за дві години наколядували майжу тисячу євро для бійців АТО

Українці Риму за дві години наколядували майжу тисячу євро для бійців АТО

3 січня оргкомітет "Євромайдан Рим" та українські активісти міста Вітербо провели акцію "Різдвяна коляда". Протягом двох годин активісти наколядували 925 євро.

Найближчим часом гроші передадуть на лікування українських військових до "Доброчинного фонду підтримки і розвитку охорони здоров'я військовослужбовців", що у Львові. Про це повідомляє український оперний співак, що проживає в Римі, Іван Максимович.

За його ініціативою акція відбулася на території Італо-Української культурної християнської асоціації (Реббібія, Рим), де зупиняються українські автобуси.

"Різдвяний час є доброю нагодою потурбуватися про допомогу нашим військовим та найбільш потребуючим. Сподіваємося, що подібні акції триватимуть протягом всіх Різдвяних свят! Дякуємо всім небайдужим!", - написав на своїй сторінці в Facebook один із активістів Олесь Городецький.

Зараз ви читаєте новину «Українці Риму за дві години наколядували майжу тисячу євро для бійців АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі