середа, 14 липня 2010 20:54

Українці перемогли в чемпіонаті світу з комп'ютерних ігор

Українці перемогли в чемпіонаті світу з комп'ютерних ігор

Прем'єр-міністр України Микола Азаров зустрівся з українцями, які перемогли на чемпіонаті світу з комп'ютерних ігор.

"Для України це висока оцінка і приємна несподіванка, що наша команда стала чемпіоном світу", - сказав прем'єр, повідомляє прес-служба українського уряду .

Азаров відзначив, що уряд затвердив програму кредитної підтримки інноваційних проектів. "На хороший бізнес-план ми готові виділити гроші на вигідних умовах. Правильно сьогодні - вкладати гроші в правильні, "світлі" голови", - зазначив він, додавши, що уряд створив спеціальний інноваційний фонд.

"Знаходьте той напрямок, який потім зробить з вас нових "Білла Гейтса", ми вас підтримаємо", - запевнив прем'єр молодих людей.

Азаров відзначив, що Кабінет міністрів має намір створювати технопарки і на конкурсній основі відбиратиме 3-5 інноваційні напрямки, які отримуватимуть державну підтримку.

Окрім того, прем'єр пообіцяв, що уряд підтримає проведення в 2011 році в Києві Відкритого українського кібер-кубку.

Як повідомляє прес-служба уряду, переможців також привітав міністр Кабінету міністрів України, почесний голова Федерації комп'ютерного спорту України Анатолій Толстоухов.

Інтерфакс

Зараз ви читаєте новину «Українці перемогли в чемпіонаті світу з комп'ютерних ігор». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі