субота, 28 травня 2011 18:12

"Україна має талант" виграв фокусник Віталій Лузкарь
67

Фото: Фото: Оля Каменєва

Вчора Україна визначила переможця третього сезону шоу "Україна має талант". Ним став 24-річний фокусник Віталій Лузкарь. Він отримав один мільйон гривень. Друге місце зайняв репер Артем Лоїк і отримав 200 тис грн на розвиток свого таланту.

"В мене просто нема слів. Я зараз нічого не можу сказати окрім того, що я щасливий", - відмітив Лузкарь одразу після оголошення його переможцем. В шоу він показав фокус, наче його в замкнутій колбі протинають дев'ятьма палицями, які горять. А він тим часом опиняється за 20 метрів від сцени, біля глядачів.

Однак думка глядачів, які були присутні в залі, розділилися на дві позиції.
"Це позор. Мабуть, були якісь збої в голосуванні, бо Лузкарь не міг виграти. Його фокуси старі як світ. Навіть діти знають, як їх робити. Інше діло таланти акробати брати-близнюки Данило та Ілля Страхови. Це унікальний випадок у світі, коли у двох акробатів однакова вага. От хто мав виграти", - каже при виході із зали глядачка Інна.

Брати-близнюки, які виконували акробатичні трюки, Данило та Ілля Страхови, стали улюбленцями публіки. Всю велику перерву в шоу, 45 хв, вони фотографувалися з фанатами.

"Трохи розчарувались, бо хотілося б потрапити хоча б у двійку переможців. Але це ми зараз так кажемо, завтра все пройде", - підкреслили брати. Один із них, Ілля — це колишній чоловік хореографа Тані Денисової, яка пару тижнів тому вийшла заміж на 12 років від себе старшого фіналіста шоу "Х-фактор" Олександра Кривошапка.

Також у фіналі виступила 6-річна дніпропетровчанка Діана Козакевич, яка прославилася віршиком про бабусю. Її виступ в "Ю тубі" пререглянуно півмільйона українців.

Фіналістів вітали переможці минулих сезонів шоу: незряча Олена Ковтун із Полтави та пісочний аніматор із світовим ім'ям Ксенія Симонова.

 

Зараз ви читаєте новину «"Україна має талант" виграв фокусник Віталій Лузкарь». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі