пʼятниця, 27 жовтня 2023 07:07

Україну охоплять грозові дощі: оновлений прогноз
3

Погода в Україні 27 жовтня буде дощовою та дуже вітряною.

Пориви у Карпатах сьогодні досягатимуть 15-20 м/с, повідомляє Укргідрометцентр. Буде хмарно. Синоптики прогнозують дощі по всій країні.

На території західних областей пройдуть сильні опади. Це призведе до значного підняття рівня води в річках - подекуди на 2,5 м. Синоптики попереджають про І рівень небезпеки у річках Закарпатської області.

На території західних областей також будуть сильні дощі. Вітер в цей день буде південно-західний зі швидкістю 7-12 м/с.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мороз до -15°С і Новий рік із "плюсом": дали прогноз на зиму

Найнижчу температуру повітря прогнозують на території Сумської області. Там обіцяють +8...15°С. Найтепліше буде в Одеській, Миколаївській та Херсонській областях. Там температура повітря підвищиться до +15...22°С.

У Києві 27 жовтня буде хмарно. Синоптики прогнозують дощі в столиці. Вітер пануватиме південно-західний зі швидкістю 7-12 м/с.

Температура вдень у Києві становитиме +12...17°С, повідомляє Укргідрометцентр.

Чудовим синоптичним днем стане неділя, 29 жовтня. Буде сухо, сонячно, тепло. Плануйте щось на відкритому повітрі краще на неділю. Субота побуде трохи з дощами на півночі та заході, а ось центр, схід та південь опиняться у сухій та теплій погоді. Понеділок також виявиться метеорологічним красенем - буде сонячно. 30 жовтня прогнозують +17...22°C.

Зараз ви читаєте новину «Україну охоплять грозові дощі: оновлений прогноз». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі