вівторок, 31 жовтня 2017 11:52

Українці їдуть з країни, бо чесна людина тут не може вижити - Рабінович

Українці їдуть з країни, бо чесна людина тут не може вижити - Рабінович
Лідер партії "За життя" Вадим Рабінович пропонує усі "хайтеківські" підприємства звільнити від податків на два роки, щоб дати їм можливість розвиватися

Народний депутат України, лідер політичної партії "За життя" Вадим Рабінович запропонував кілька варіантів, як можна повернути молодь, яка виїхала на заробітки за кордон. Про це парламентарій заявив в прямому ефірі своєї авторської програми "Хто кому Рабінович" на телеканалі "112 Україна".

"Зараз молодь їде цілими сім'ями. Виїжджає від свавілля, через відсутність можливостей і через те, що чесна людина в Україні не може вижити. Звичайний українець повинен десь або підробляти, або "підпилювати" щось з бюджету, або дохнути з голоду. І це не просто погано, це вбивчо для держави", - вважає парламентарій.

Партія "За життя" пропонує кілька варіантів, як можна боротися з цією проблемою.

"Кілька ключових речей. Перше - я б одномоментно дозволив всім, хто поїхав і має кілька паспортів, повернутися в країну. Зараз же все борються з тими, у кого кілька громадянств. А я вважаю, що не важливо, скільки паспортів у того, хто повернеться в країну і вкладе якісь гроші в економіку. Потрібно звільнити таких людей від податків на два роки, дати їм можливість адаптуватися, інвестувати і почати розвивати виробництво тут - вдома", - пропонує Вадим Рабінович.

Ще одна пропозиція в наступному: "усі "хайтеківські" підприємства звільнити від податків на два роки, щоб дати їм можливість розвиватися".

"Більш того, необхідно створювати пільгові майданчики, створювати "хаби", які будуть залучати людей, які працюють у цій сфері. І третє - потрібно припинити "кошмарити" бізнес перевірками і "маски-шоу". Коли по підприємству бігають незрозумілі люди в масках - це недозволено. Це робиться для того, щоб отримати хабар або показати, хто в домі господар. Не можна дозволити владі зробити так, що всі обдаровані, талановиті, працьовиті поїдуть - і ми з вами втратимо молодь", - резюмував лідер партії "За життя" .

Зараз ви читаєте новину «Українці їдуть з країни, бо чесна людина тут не може вижити - Рабінович». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі